Reality

To typer..

Er du en tolker?

Jeg mener det finnes to typer tolkere. De som faktisk tolker noe og forstår det de tolker for så å bringe det videre til den det måtte gjelde. Så har vi tolkere type 2, de tolkerne som bare tolker og tror de vet alt om deg ut i fra et bilde du postet på instagram. En viss forskjell her!

Hvem er du?

Hva tenker tolker type 2 når jeg poster et bilde, feks av noen hjemmebakte boller? Jo, at jeg har for mye energi, uante krefter, kan umulig være plaget av helsen, alt for frisk til å være syk, burde ha gått på jobb, har alt for mye fritid, burde sett seg selv i speilet!

Så kommer vi til faktabiten. Hva vet denne tolkeren egentlig? Egentlig ikke så mye ut i fra dette ene bildet. Bildet kan være tatt for et år siden, har jeg laget bollene? Kanskje jeg sov mens de hevet for å orke å bake de ut? Kanskje jeg virkelig kjenner på stolthet som faktisk kunne lage disse bollene? Fikk jeg hjelp?

Ting er ikke alltid slik det kan virke. Det er alltid noe mer enn akkurat hva du ser!

Type 2 tolkeren, har ikke spurt meg, som saken faktisk gjelder, om hvordan situasjonen er. Ikke at jeg har et forklaringsbehov ovenfor noen som helst, men kjære Tolker type2: Vær så snill å ikke anta hva som skjer og hvordan ting er i andres liv før du faktisk har tatt deg bryet med å spørre.

Jeg kan tenke meg at du egentlig har mer enn nok med deg selv og ditt eget liv?!

Jeg foreslår at jeg passer på meg selv og så passer du på deg selv. Og så tar vi resten som det kommer.

Ønsker deg en nydelig uke!

Følg meg på Instagram og Facebook. Snapchat: clottis
Klem til deg♥
Charlotte♥

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *