Charlotte`s tips,  Coaching♥,  Good vibes,  Prosjekt: Livsstilsendring👊,  Reality

This is motivation!

I dag skal jeg dele et tipp topp- tips med dere!

Bruker du pulsklokke når du trener? Det burde du, for det BOOOSTER motivasjonen så sykt! Det tenger ikke være en dyr klokke, men bare et bånd som kan måle pulsen din, telle skritt og kanskje telle kalorier. Jeg kjøpte akkurat et bånd til min datter på Kjell`s Kompani til 299,- og det er helt supert! Hun er allerede i full gang med å nå mest mulig skritt pr. dag.

♥Min klokke er en Suunto Spartan Sport Wrist HR♥

Vi trenger alle motivasjon for å nå målene våre. Og jeg tar i mot all motivasjon jeg kan få, og klokken gir meg mye.

Om du virkelig skal gå all in og telle kalorier og måle og veie mat finnes det en app som heter «My Fitness Pal» Denne kan synkronisere med noen klokker, Polar vert fall, og etter trening så legger den inn antall kalorier du forbrente på økta og trekker dette i fra på antall kalorier du har igjen på dagsinntaket. Dette er helt genialt! Jeg har ikke bestemt meg om jeg skal bruke appen enda, litt fordi jeg ikke får den til å synkronisere med min Suunto klokkke, men jeg har brukt den før og den er super enkel i bruk og lett forståelig. Ikke minst er den også super motiverende. Du får og oppgitt eksakt antall kalorier du skal spise pr. dag for å nå målet ditt innen gitt tid.

Denne anbefaler jeg! Les litt om den og test den ut. Det må passe for deg og ditt mål.

Det jeg uansett vil anbefale er et bånd eller en klokke som måler pulsen din!

Jeg ønsker deg en nydelig torsdag! Snart er det heeeeelg♥

Følg meg på Instagram og Facebook. Snapchat: clottis

Klem til deg♥

Charlotte♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *