Prosjekt: Livsstilsendring👊,  Reality

Starten

Heisann på tirsdagen.. Jeg er godt i gang med dag to i prosjektet mitt, livsstilsendring. Jeg har veiet og tatt mål av kroppen min og skal ut i fra dette, 1 gang pr. uke lese av hvordan jeg ligger an. Jeg kommer ikke til å dele vekten, eller målene mine her da jeg mener det ikke har betydning for resultatene. Det som er av betydning er om jeg går ned eller opp og hvor mye og det er dette jeg vil dele med deg!

Jeg håper mine erfaringer og resultat vil inspirere deg til en livsstilendring uten bruk av tilsetning i noen form, men bare et rent og naturlig kosthold sammen med trening.

Når det kommer til veging og måling, kommer jeg til å gjøre dette en gang i uken, søndag for min del, men du kan velge hvilken dag som passer best for deg. Vi er ute etter resultat og det er lite som vises etter et par dager, så derfor blir det en gang i uka.

Det er sikkert flere inkludert meg selv som vil ha raske resultater. Vi ønsker at tallet på vekta skal bli mindre. Dette kan ta tid og det kan derfor være lurt å måle seg rundt livet, overarm og lår. Selv om vekta står stille, kan man miste centimeter og det er en like stor opptur. Så ta mål, noter ned og sammenlign om en uke.

Ellers kjenner jeg på at jeg skulle ønske jeg kunne spise ALLLLLLT jeg har lyst på og drikke litervis med pepsi max. Så det er litt tøft kjenner jeg! Å ha begrensninger..

Jeg deler mye av det jeg spiser i denne prosessen på instagram

Jeg har også en utfordring med treningen da jeg er alene med barna denne uken. Men jeg har funnet en løsning og håper det vil gi resultater.

Ønsker deg en god uke videre! Keep up the good work.

Følg meg på Instagram og Facebook. Snapchat: clottis
Klem til deg♥
Charlotte♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *