Coaching♥,  Good vibes,  Prosjekt: Livsstilsendring👊,  Reality

It`s out!

Jeg er god nok♥

Ok! Jeg avslører prosjektet jeg skal starte med og ønsker DEG velkommen til å bli med. Om du bare vil følge for tips, eller om du faktisk blir med på prosjektet er helt opp til deg. Du er uansett velkommen♥

Jeg vil starte med å presisere at jeg er selvutnevnt ekspert på min egen helse, men jeg har erfaring og vet hva som funker. Og jeg mener at erfaring er superviktig! Jeg har altså ingen grad innenfor dette og alt jeg kommer til å gjøre er basert på egne erfaringer og resultat.

Mitt prosjekt er en LIVSSTILSENDRING

Jeg har fortalt litt om helsen min i dette innlegget, og nå går jeg hardt til verks for å øke livskvaliteten min. Jeg gjør dette utelukkende for helsen sin del, ikke for å oppnå bikinikroppen 2020. Den er her nemlig uten noen som helst endring😉 Bikinikroppen har jeg alltid på meg!

Det jeg ønsker å formidle i SOME er at du skal føle deg god nok, bra nok, være fornøyd med den du er og ha troen på deg selv og det du gjør, som den du er♥ For det er godt nok! DU ER GOD NOK og jeg er god nok! SÅNN er det med den saken♥

SÅ! Jeg starter prosjektet på Mandag 12.08.19

Mitt mål er hovedsaklig en sunn og sterk kropp, men jeg skal også ta av 15 kg. De første 10 kg har jeg mål om å ta av på 15 uker.

Det som er viktig om du vil bli med, er at du MÅ bestemme deg for at det er dette du vil. Det vil svi til tider, men det er lov å feile, men da må vi reise oss igjen og prøve på nytt. Ikke miste motet og gi opp, men ha øye på målet og belønne oss selv undervegs.

Litt om hvordan jeg legger opp endringen.

Kostholdet endres, men det er ikke en diett eller en kur, men en endring som gjør at jeg kan leve med denne etter prosjektet og. Av erfaring, jeg har nemlig gått gjennom dette en gang før med gode resultater, så vet jeg at dette funker! Da tok jeg av 10 kg på 12 uker, med riktig kosthold og trening.

Jeg spiser «normal» mat, men reduserer inntaket av kalorier og kjører på med mer protein. Smart tenking og planlegging er nøkkelord her.

Det blir også rom for å kose seg, både med sunn snacks og 1 kosedag i uken. Da kan jeg spise akkurat det jeg vil! Viktig med belønning 😝✌

Trening er viktig! Smarte måter og tider å trene på og hvilke øvelser.

Jeg kommer til å dele oppturer og nedturer og RESULTAT undervegs. Jeg gleder meg og er veldig spent! Det blir hard jobbing, men dette må til.

Følg med undervegs på Instagram og Facebook! Snapchat: clottis

Ønsker deg en nydelig lillelørdagskveld!

Charlotte♥

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *