Coaching♥

Perfekt- Uperfekt

Perfekt.

Hva er perfekt? Hvem er perfekt? Hva er det perfekte?

Er det det vi jager hele tiden? Og så vet vi egentlig ikke hva det er?

Det «perfekte». Det høres jo fint ut, men hvordan skal du oppnå det om du ikke vet hva det er, eller hvordan du finner det?

Jeg trodde før at det perfekte var når alle var blide, huset var strøkent, ikke et støvfnugg å se, ikke rot, alt låg pent og pyntelig på sin plass, nesten målt med linjal og putene i sofaen stod på rad og rekke med en liten «knekk» i toppen. Jeg ler av meg selv nå, for jeg har innsett at det er slettes ikke det jeg jager og det er ikke det som er perfekt for meg. At jeg orket! Men jeg visste ikke bedre, trodde det skulle være sånn.

Jeg viser deg det mange sikkert vil kalle uperfekt, men for meg er det helt okey, helt perfekt!

For meg er det viktig at alle får kjenne på de følelsene de har, at alle kan være seg selv og slappe av! Sammen skal vi støtte hverandre og få være oss selv, på vår måte og det er helt, helt greit♥

Vil vi ha det ryddig så har vi det ryddig, vil vi rote, så roter vi.

Vi gjør rett og slett det som er bra for oss! GI LITT MER FAEN!

Jeg anbefaler deg å gjøre det samme!

XoXo Charlotte♥

Følg meg på instagram

og facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *